Середа, 13 грудня 2023 11:41

Новий Volkswagen Transporter 2024 розсекретили до презентації

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volkswagen Transporter 2024 запропонують у вантажних і пасажирських версіях різної довжини та висоти.

У лінійці очікуються дизельні, гібридні й електричні модифікації. Новий Volkswagen Transporter T7 презентують навесні 2024 року. Мінівен поки що проходить тести, але перші фото й відео з ним уже з'явилися на офіційному сайті німецького виробника.

На тизерах новий Volkswagen Transporter показали разом із VW Multivan T7 і електричним ID.Buzz. Утім, він не має нічого спільного з цими моделями.

Річ у тім, що новий Volkswagen Transporter 2024 розроблено спільно з Ford. Він створений на базі Ford Transit.

Два концерни давно активно співпрацюють: новий VW Amarok побудований на базі Ford Ranger, а електричний Ford Explorer використовує платформу Volkswagen ID.4.

Volkswagen Transporter обклеєний камуфляжем, але видно, що від Ford Transit він відрізняється тільки дизайном передньої частини — у нього інші фари, бампер і решітка радіатора.

Заявлено, що новий Volkswagen Transporter запропонують у вантажних, вантажопасажирських і пасажирських версіях, а ще з'явиться версія Caravelle. Покупці зможуть обрати з двох варіантів довжини та висоти авто.

Модель запропонують із 2,0-літровими турбодизелями потужністю 109-170 к. с., а також із 224-сильною плагін-гібридною установкою. Плануються й електричні версії e-Transporter/e-Caravelle на 136 і 217 к. с. із запасом ходу до 380 км.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окремим варіантам запропонують за доплату повний привід.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: