Понеділок, 06 листопада 2023 11:39

Volkswagen представив оновлений комерційний автомобіль

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оновлений мікроавтобус Volkswagen Crafter отримає безліч поліпшень і косметичних змін.

Новинку запропонують із дизельними двигунами потужністю до 174 сил.

Мікроавтобус Volkswagen Crafter отримає оновлення у 2024 році. Новинка отримає змінений дизайн екстер'єру та покращений інтер'єр.

Спереду Volkswagen Crafter з'являться оновлені фари з новими денними ходовими вогнями. Також мікроавтобус отримає змінений бампер.

Решітка радіатора моделі отримає нове оформлення. Ззаду встановлять оновлені вертикальні ліхтарі.

В інтер'єрі з'явиться новий 10,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також буде запропоновано і збільшений до 12,9 дюйма екран. Під дисплеєм будуть розташовані сенсорні елементи управління температурою в салоні та гучністю звуку.

Також всередині розмістять новий селектор передач і електричне ручне гальмо. Моделі з автоматичною КПП отримають підстаканники на центральній консолі.

Оновлений Volkswagen Crafter отримає систему автономного екстреного гальмування з виявленням велосипедистів і пішоходів, допомогу в утриманні смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і контроль обмеження швидкості.

Як і раніше, оновлений мікроавтобус пропонуватиметься в різних варіантах кузова та габаритах. Повна маса авто становитиме до 5500 кг.

Volkswagen Crafter 2024 модельного року запропонують із 2,0-літровими турбодизелями потужністю від 138 до 174 к.с. На вибір стануть доступні 8-ступінчаста АКПП або 6-ступінчаста «механіка».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оновлений мікроавтобус може надійти в продаж вже у квітні 2024 року. Вартість моделі поки що не розкривається.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: