П'ятниця, 15 березня 2024 09:54

В Україні виготовили спецавтомобіль для рятувальників-водолазів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, унікальний проект компанії «Спец-Ком-Сервіс» із виробництва спеціального мобільного водолазного комплексу завершено.

Це замовлення, без перебільшення, стало унікальним для фахівців компанії, оскільки цього разу клієнту потрібен найскладніший автомобіль, а саме спеціальний мобільний водолазний комплекс.

Спеціальний мобільний водолазний комплекс складається іі двох модулів, кожен із яких має чіткий функціонал.

Так, перший модуль, або як його називають, модуль забезпечення, є мобільною водолазною станцією, призначеною для здійснення водолазних спусків і робіт, а також для забезпечення комплексу електроенергією.

Завдяки тому, що конструкція розміщена на шасі автомобіля MAN TGS 33.400 з колісною формулою 6*6 та значним кліренсом, спеціальний комплекс дозволяє доставити особовий склад, водолазне спорядження та обладнання без прив’язки до доріг з покриттям.

Друга складова мобільного водолазного комплексу, або модуль технічного причепа, є водолазним комплексом, який, у свою чергу, розміщений у спеціальному транспортному фургоні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, конструкція, встановлена на двовісному причепі, призначається для проведення декомпресії, лікувальної рекомпресії водолазів та проведення навчально-тренувальних водолазних спусків на базі барокамери.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: