П'ятниця, 28 лютого 2020 11:44

Volvo CE почав продажі електричних екскаваторів та навантажувачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, безшумні електричні машини Volvo CE – і екскаватори і навантажувачі – тепер доступні для попереднього замовлення.

Нагадаємо, як вже розповідав SpecMachinery.com.ua, перша презентація електричного екскаватора Volvo ECR25 Electric та електричного навантажувача L25 відбулася на виставці Вauma-2019, в Мюнхені. До того – цю розробки тримали в суворій таємниці.

Компактний екскаватор ECR25 оснащений електродвигуном та літій-іонною акумуляторною батареєю, що дозволяє новинці працювати без підзарядки до восьми годин. Планується, що екскаватор з нульовими викидами в атмосферу використовуватимуть для ведення будівельних робіт всередині приміщень або для роботи в місцях, де особливо потрібно дотримуватись екологічної чистоти.

Заряджатися від звичайної розетки екскаватор буде шість годин. Втім, використовуючи швидку зарядку, заповнити 80% заряду можна буде усього за одну годину. Споряджена маса ECR25 становить 2,5 т. Максимальна глибина копання – 2,76 м, а висота розвантаження – 3,07 м.

Колісний навантажувач L25 також живиться від літій-іонного акумулятора, але має в своєму розпорядженні одразу два електромотора. Один відповідає за пересування, а інший – за гідравліку. Час роботи без підзарядки – також вісім годин.

Навантажувач можна буде використовувати у садівництві, комунальному та сільському господарстві. Час заряджання акумулятора – близько 12 годин. В режимі швидкої зарядки відновити 80% заряду можна за дві години. Вантажопідйомність новинки становить дві тони. Пікова висота вивантаження – 2,5 м. Також навантажувач буде комплектуватися ковшем об’ємом 0,9 куб. м.

Загалом, за інформацією Specmachinery.com.ua, Volvo Construction Equipment планує до середини 2020 року перевести на електродвигуни компактні екскаватори - моделі від EC15 до EC27, а також колісні навантажувачі - від L20 до L28.

Після серії випробувань в реальних умовах виробництва –  техніка тепер доступна для попереднього замовлення – повідомляє SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: