Неділя, 29 вересня 2019 14:49

Ford представив новий кемпер Flexibus

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, за основу новинки взяли фургон Ford Transit Custom.

Ford на виставці Caravan Salon, яка наразі проходить у Дюссельдорфі, представив модель Flexibus. Кемпер початкового рівня отримає великий набір корисних функцій і може виступати як в якості туристичного кемпера, так і вантажного фургона.

В першу чергу, Ford Flexibus орієнтований на покупців, які хочуть автомобіль для кемпінгу, але потребують також фургон для щоденного використання.

За базу був взятий фургон Ford Transit Custom. Покупці можуть вибирати між двома колісними базами – 2933 мм і 3300 мм. Ford Flexibus отримав лінійку двигунів, включаючи дизельні варіанти. Потужність варіюється від 103 к.с. (77 кВт) до 182 к.с. (136 кВт). Мотори комплектуються шестиступінчастою механічною і автоматичною коробками передач.

Flexibus доступний з кількома варіантами корисного навантаження. Версії з короткою колісною базою можуть перевозити від 900 кг до 1100 кг. Кемпер з довгою колісною базою може транспортувати від 800 кг до 1000 кг.

Є можливість гнучкого налаштування салону. У підлозі встановлені рейки, на які можна кріпити як сидіння, так і кріплення для вантажу. Можна вибрати як килимове покриття, так і пластикове оздоблення підлоги. У даху можна передбачити спальні місця для двох осіб.

Модель вже доступна для замовлення на європейському ринку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: