Четвер, 11 квітня 2024 13:56

Ford Trucks представляє преміальний тягач F-MAX Select

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Ford Trucks виводить на ринок сідловий тягач F-MAX у преміальній комплектації Select, яка буде випущена обмеженою серією 400 одиниць.

Зовні машину відрізняє ексклюзивне бронзове забарвлення кабіни, включаючи логотип і корпуси зовнішніх дзеркал, яке вдало поєднується з елементами чорного кольору – зокрема радіаторною решіткою, фарами головного світла та підніжками.

Бронзовий мотив також простежується і в інтер’єрі, досить подивитися на дверні ручки, багатофункціональне кермо, крісла, а також вставки відповідного кольору на передній панелі, де розташовується табличка з порядковим номером даного екземпляра.

Тягач оснащується найпотужнішим варіантом 12,7-літрового турбодизеля Ecotorq стандарту Євро 6Е, що розвиває 500 к. с. та 2500 Нм. З ним у парі працює автоматична 16-ступенева коробка передач.

На особливу увагу заслуговує топова комплектація всілякими електронними системами. Почнемо з Predictive Cruise Control та Eco Roll, які знижують витрату палива.

На варті безпеки стоять адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, система виявлення пішоходів та велосипедистів у сліпих зонах – Blind Spot Information, а також система, що інформує про вразливих учасників руху безпосередньо перед автомобілем під час рушання з місця – Moving-Off Information System.

В свою чергу система Collision Assist із функцією Pedestrian Detection активує автоматичне гальмування при загрозі зіткнення чи наїзду.

F-MAX Select також укомплектований системою утримання на смузі руху Lane Keeping Assist, системою розпізнавання дорожніх знаків обмеження швидкості – Traffic Sign Recognition, системою, що слідкує за реакцією водія (антисон) Driver Alert System, «алкозамком» Alcohol Interlock Facilitation.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, будуть дуже корисними також системи визначення осьового навантаження та моніторингу тиску в шинах.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: