Четвер, 07 березня 2024 12:46

Представили унікальний тягач Ford, який вийде обмеженим тиражем

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американський автогігант поділився подробицями про важкі вантажівки F-Max Select.

Йдеться про двовісний магістральний тягач, який випустять у кількості 400 штук. Унікальність Ford F-Max Select полягає не тільки у невеликому накладі та пам’ятних табличках.

Покупцям не доведеться доплачувати за максимально можливий набір опцій. Тут же встановлена медіасистема з 9-дюймовим сенсорним екраном, кабіна «полуторна» з двоспальним ліжком та мініхолодильником, передні крісла мають пневмоупори.

Ще у вантажівки є повний набір помічників водієві: системи контролю смуги, стеження за «сліпими» зонами, адаптивний круїз-контроль з функціями автоматичного гальмування та старту з місця, алкотестер.

При цьому на зносостійких кріслах є тиснення Select, аналогічні логотипи розташовані на килимках, а чорна оббивка розбавлена бронзовими акцентами.

Техніка ж стандартна: під капотом встановлено 12,7-літровий турбодизель Ecotorq (500 к.с., 2500 Нм), що поєднується з 16-ступеневим «автоматом» та заднім приводом.

Впізнати особливий тягач можна здалеку за чорно-бронзовою лівреєю, антрацитовими колісними дисками та затемненими фарами.

Ціни особливого тягача не розкриваються, але звичайний Ford F-Max у топовій комплектації коштує в Німеччині приблизно 120 тисяч євро.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ймовірно, прайс-лист доведеться шукати безпосередньо у дилерів, а 400 примірників спецверсії Select розподілять за квотами в різні країни.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: