Середа, 03 квітня 2024 10:04

Провідна світова компанія з розмінування передала Україні пікапи Ford

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Tetra Tech – один із світових лідерів із розмінування – передала Центру досконалості протимінної діяльності чотири пікапи Ford.

Про це повідомили в Головному управлінні протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки.

«Представники американської компанії Tetra Tech, яка є розпорядником коштів Державного департаменту США в рамках проєкту матеріально-технічної допомоги нашій країні, передали Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, який знаходиться в підпорядкуванні Головного управління, чотири пікапи Ford», — зазначили військові.

Автомобілі високої прохідності будуть використовуватися групами координації, які працюють у Миколаївській, Херсонській та Харківській областях.

Як зазначив начальник Головного управління протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки Руслан Берегуля, компанія Tetra Tech уже зарекомендувала себе, як надійний партнер.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім матеріально-технічної підтримки, вона також надає допомогу в підготовці наших спеціалістів з розмінування.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: