П'ятниця, 14 червня 2019 13:21

В Україні вперше випробували грейдер Case

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на днях відбулося випробування першого в Україні грейдера Case 845В.

Випробовування відбулися на будівельному майданчику «Альткому» – на транспортній розв'язці дороги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка на Полтавщині.

Разом з новинкою ринку, офіційний дилер, компанія Titan Machinery Ukraine представ міні-навантажувач з бортовим поворотом Case SV-250 і самохідний «міксер» для автономного виробництва цементно-бетонних сумішей - Dieci L4700 – передає SpecMachinery.com.ua.

Головний механік компанії ШБ «Альтком» Руслан Гостєв розповів: «Ми змогли познайомитися з автогрейдером Case ближче і відзначили такі відмінності даної машини, як потужний двигун з автоматичним регулюванням потужності в залежності від навантажень і гідротрансформатором для більш якісної передачі крутного моменту і плавної роботи грейдера при перемиканні передач, цікаве рішення жорсткої конструкції А- образної тягової рами і кріплення тягової рами до основної рами грейдера, особлива форма грейдерного відвалу і кардинально інше - зовнішнє розташування приводу повороту відвалу. Сподобалося, відмінна в цій галузі, форма капота, що піднімається, це виділяє даний грейдер, як один з кращих в класі по зручності доступу до вузлів контролю і обслуговуванню в підкапотному просторі. Особливо хотілося б відзначити ще одну важливу відмінність. Це велика кабіна з високим профілем і чудовим оглядом, а також розташуванням на задній - неповоротній частини рами грейдера. Що є дуже цікавим рішенням виробника. Сподіваємося, що дані відмінності зможуть забезпечити високу продуктивність на найважчих роботах і менші експлуатаційні витрати».

Як розповіли в компанії, в технічному парку ШБ «Альтком» вже налічується близько 70 одиниць техніки Case – це бульдозери, фронтальні колісні навантажувачі, гусеничні екскаватори і багато іншого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: