Понеділок, 08 липня 2019 21:09

Manitou виводить на ринок нові моделі навантажувачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Manitou представила два нових телескопічних і два компактних навантажувача на дилерському заході Stronger Together. Машини можуть з'явитися і в Україні.

Нові телескопічні навантажувачі Manitou MXT 840 і Gehl TX 408 і компактні навантажувачі на гусеничному ходу Manitou 1340R і Gehl R134 будуть виготовлятись на заводі компанії в Індії і поставлятися в країни Азії, Середнього Сходу та Східної Європи - передає SpecMachinery.com.ua.

«Телескопи» Manitou MXT 840 і Gehl TX 408 максимальною вантажопідйомністю 4 т і висотою підйому 7,6 м використовуються при зведенні будинків.

У нових машинах за роботу трансмісії відповідає механічна коробка передач з гідротрансформатором. Навантажувачі мають великий дорожній просвіт в 39 см і легко пересуваються по бездоріжжю. Завдяки чотирьом привідним колесам оператор може вибрати один з трьох способів руху: з двома, чотирма ведучими колесами або в режимі «краб» для бічного переміщення.

Manitou Group також випускає в продаж дві моделі компактних навантажувачів на гусеничному ходу Manitou 1340R і Gehl R134. При максимальному завантаженні 608 кг висота підйому стріли цих машин становить 3,58 м. Моделі оснащені двигуном об'ємом 49 к.с. і трансмісією з гідротрансформатором.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: