Четвер, 13 червня 2019 23:13

Новий бренд з ЄС представив в Києві лінійку навантажувачів


Як уже повідомляв SpecMachinery.com.ua, в Києві в рамках виставки KyivBuild 2019 представлена ​​лінійка техніки нового для нашої країни бренду - польського Schmidt. Розповімо про неї докладніше.

Нагадаємо, як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, перша презентація нового бренду польських навантажувачів Schmidt на просторах «колишнього СНД» відбулася в Києві в минулому році.

В поточному році, на виставці KyivBuild 2019, виробник представив три моделі: складський навантажувач Schmidt 20, фронтальний навантажувач Schmidt 2016 і новинку сезону - фронтальний навантажувач Schmidt 2939.

Отже, новинка сезону - фронтальний навантажувач Schmidt 2939.

Машина оснащується 3-циліндровим дизельним двигуном Lombardini 1603 потужністю 39 к.с., в парі з яким працює автоматична коробка передач з реверсом.

Вантажопідйомність машини становить 1,3 т, а висота підйому - 295 см.

Для навантажувача розроблений ряд змінного обладнання.

Друга модель - фронтальний навантажувач Schmidt 2016.

Машина оснащена 4-циліндровим дизельним двигуном Lombardini 1603 потужністю 50 к.с., в парі з яким працює гідравлічна КПП.

Вантажопідйомність машини досягає 2,2 т, а висота підйому - 2,8 м.

Третя модель, представлена ​​на виставці - навантажувач Schmidt 20.

В дію машину приводить 50-сильний дизельний двигун Mitsubishi, або бензиновий Nissan.

Вантажопідйомність машини залишає 2000 кг, висота підйому - 3 м.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua, представники компанії, ці моделі - далеко не вся лінійка навантажувачів Schmidt, доступна в Україні.

В цілому ж, Schmidt представляє моделі в сегментах фронтальних і вилочних колісних навантажувачів, а також виробляє навісне обладнання для навантажувачів. Фронтальні навантажувачі можуть знайти застосування як в будівництві, так в комунальному господарстві, і навіть на фермах.

У сегменті фронтальних моделей Schmidt представляє машини від мінінавантажувачів 1 915 потужністю 22 к.с. до середньорозмірний моделі 6050 з двигуном Yanmar 4TNV98T на 83 к.с.

На сьогоднішній день, крім польського ринку, Schmidt присутній на ринках Литви, Чехії, Словаччини, США та Ірландії. Готується до просування і на ринку України.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: