Вівторок, 14 травня 2019 17:46

В Києві вперше представили польські навантажувачі Schmidt 2939

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні в Києві в рамках виставки KyivBuild 2019 відбулася презентація новинок техніки нового для нашої країни бренду - польського Schmidt.

Нагадаємо, як уже розповідав SpecMachinery.com.ua, прем'єра Schmidt в Україні (а також на всьому просторі «колишнього СНД») відбулася в Києві в минулому році.

Польський бренд досить молодий, але робить ставку на вимогливі ринки: на сьогоднішній день, крім польського ринку, бренд присутній на ринках Литви, Чехії, Словаччини, США та Ірландії. І з 2018-го року бренд проявляє активність на ринку України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на цей раз, крім уже знайомої лінійки, Schmidt привіз новинку - фронтальний навантажувач моделі 2939.

Машина оснащується 3-циліндровим дизельним двигуном Lombardini 1603 потужністю 39 л.с. Вантажопідйомність – 1,3 т, а висота підйому - 295 см. Для навантажувача розроблений ряд змінного обладнання.

Відзначимо, всього ж, в сегменті фронтальних моделей, Schmidt представляє машини від мінінавантажувачів 1915 потужністю 22 л.с. до середньорозмірних моделей 6050 з двигуном Yanmar 4TNV98T на 83 к.с. У лінійці також присутній ряд складських навантажувачів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: