Четвер, 28 лютого 2019 18:48

Очікується прем'єра нового міні-екскаватора від Hitachi

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Hitachi на міжнародній виставці Bauma в квітні цього року представить нову модель міні-екскаватора ZX65USB-6 серії Zaxis - 6.

 

Новинка оснащена сучасним двигуном Stage V потужністю 55 кінських сил з системою рециркуляції відпрацьованих газів. А для зниження викидів передбачена технологія DPF, яка покликана скоротити викиди твердих частинок.

Максимальна глибина копання становить 3 770 мм, а експлуатаційна маса машини дорівнює 6 170 кг.

Машина має режим автоматичного холостого ходу ECO, що допомагає значно знизити витрати палива і зменшити викиди в атмосферу.

Hitachi ZX65USB-6 має додаткову противагу, яка забезпечує поліпшену стабільність.

У кабіні встановлено додатковий багатофункціональний важіль і зручний для оператора джойстик керування AFL, який забезпечує плавну роботу і контроль при маневруванні.

За словами виробника, простота обслуговування також є однією з невід'ємних частин під час експлуатації. Наприклад, акумулятор в машині розташований на тій же стороні, що і радіатор для спрощення доступу до всіх компонентів.

«Ми розробили міні-екскаватори серії Hitachi Zaxis-6 з метою перевершити очікування наших клієнтів по всій Європі, і ми віримо, що у нас це вийде» розповів SpecMachinery.com.ua представник компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: