Понеділок, 21 лютого 2022 10:47

Caterpillar представив новий бульдозер-мульчер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar представила новий міні-бульдозер мульчер Cat D1 з високопродуктивною трансмісією, замкнутою гідравлікою, покращеним гуркотом та оглядом

Модель була спеціально розроблена для оптимізації продуктивності при роботі з матеріалами малого та середнього діаметру. З

Завдяки конструкції, узгодженій з міцною навіскою-мульчером Cat HM518, новий D1 Mulcher очищає смугу шириною 188,2 см за кожен прохід, що робить його підходящою машиною для будівництва та обслуговування смуг відводу, облаштування майданчиків, управління деревами та розчищення протипожежних смуг.

Новий бульдозер-мульчер оснащений дизельним двигуном Cat C3.6 потужністю 77,6 кВт (104 к.с.), що відповідає вимогам екологічних стандартів Tier 4 Final для США та Stage V для ЄС. Для ринків, де не встановлені рамки Tier 4 Final і Stage V і вище, доступний альтернативний двигун C3.6 стандарту Tier 3.

Встановлені під капотом стандартний вентилятор з автоматичним реверсом видмухує сміття з радіатора та корпусів, а грати на шарнірах не потребують інструментів для доступу до радіатора для очищення.

Щоб мінімізувати вплив вібрації машини на оператора та знизити його втомлюваність, органи управління Cat HM518 Mulcher встановлені на сидіння з пневматичною підвіскою.

Всередині герметичної кабіни, що обігрівається і кондиціонується розташований інтуїтивно зрозумілий інтерфейс оператора з кольоровим сенсорним монітором з діагоналлю 25,4 см (10 дюймів) і стандартною камерою заднього огляду, що допомагає покращити круговий огляд робочого майданчика.

Індикатор барабана в кабіні дозволяє швидко побачити швидкість та напрямок барабана, допомагаючи оператору керувати швидкістю руху та продуктивністю мульчування. Завдяки облицювальному матеріалу в зонах підвищеного зносу нова рама навісного мульчера HM518 продовжує термін служби, а пластини з болтовим кріпленням, що зношуються, забезпечують тривалий термін служби і швидко замінюються.

Пропонуючи діапазон швидкості обертання барабана від 2150 до 2450 об/хв, 38 фіксованих зубів барабана мають конструкцію фіксації зубів на одному болті з вуглецю карбіду для простої заміни. Гідравліка із замкнутим контуром включає гідросистему, чутливу до навантаження, для запобігання пошкодженню ротора при зіткненні з перешкодою.

Мульчер-навішування HM518 також має максимальну висоту підйому 78,7 см, максимальний нахил 36,8 см та максимальний кут нахилу 25 градусів у будь-який бік. Стандартні щітки, екрани на вікнах та задні захисти допомагають захистити як оператора, так і машину при мульчуванні.

Завдяки спеціально розробленій тракторній платформі, D1 Mulcher збалансований та міцний для підвищення ефективності при роботі у складних умовах.

Підрядники можуть вибирати між стандартною (XL) або з низьким тиском на ґрунт (LGP) конструкцією ходової частини, пропонуючи ширину «черевиків» 40,4 см або 63,5 см відповідно, щоб підвищити гнучкість та ефективність при роботі на м'якому ґрунті, на схилах та пересіченій місцевості.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для підвищення універсальності машини новий мульчер D1 може бути оснащений опціональним відвалом із регульованим кроком/кутом/нахилом (VPAT) у конфігураціях XL, LGP або Intermediate.

Детальніше про нову техніку Cat дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: