Четвер, 02 грудня 2021 13:48

Cat представив нові екскаватори із підвищеною продуктивністю роботи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові гідравлічні міні-екскаватори Cat підвищують продуктивність роботи до 20% та знижують експлуатаційні витрати до 10%

Caterpillar запускає нові гідравлічні міні-екскаватори наступного покоління - 4-тонний Cat 304 і 5-тонний Cat 305 CR. Машини мають більшу потужність насосів, більш високі зусилля відриву ковша та глибшу стандартну глибину копання, що дозволяє підвищити продуктивність до 20%, порівняно з аналогами серії E2.

При цьому експлуатація нових машин забезпечує до 10% зниження витрат та експлуатаційних витрат.

Створений з новою конструкцією зі зменшеним радіусом розвороту, міні-екскаватор Cat 304 максимальною масою з кабіною 4475 кг має більш вузьку ширину колії 1700 мм (на 254 мм менше моделі 304 E2), що забезпечує більшу універсальність та доступ до обмежених просторів.

Його зменшений радіус забезпечує більшу стійкість як на 360 градусів, так і при переміщенні з вантажами, у той час як опція додаткової противаги виводить модель на більш високий рівень стійкості.

Екскаватор 304 оснащається двигуном Cat C1.1 Turbo потужністю 33,6 кВт (45 к.с.), має максимальну глибину копання 3210 мм зі стандартною стрілою та найбільшу довжину копання 3510 мм.

На гідравлічному міні-екскаваторі Cat 305 CR з максимальною масою з кабіною 5754 кг встановлено новий двигун Cat C1.7 Turbo потужністю 33,6 кВт (45 к.с.), що забезпечує на 9% більшу потужність для підвищення продуктивності, аніж попередній двигун C2.4.

Вдосконалення гідравлічної системи забезпечують більш високе зусилля відриву ковша 49,2 кН, стандартної рукояті 28,3 кН та довгої рукояті 25,2 кН, що підвищує ефективність копання важких порід. Cat 305 CR з максимальною довжиною копання 3510 мм зі стандартною рукояттю і глибиною копання 3210 мм.

Компактний радіус повороту Cat 305 CR зменшує звис при роботі убік, тоді як ширина колії 1980 мм і нова опція додаткової противаги допомагають оптимізувати стійкість та продуктивність підйому в обмеженому просторі.

Обидві моделі екскаваторів тепер пропонують опцію кутового бульдозерного відвалу для оптимізації гнучкості машини при засипанні та остаточному сортуванні. Кутове лезо переміщується на 45 градусів ліворуч або праворуч від центру.

Ексклюзивна система кермового керування Cat Stick спрощує керування машиною, дозволяючи оператору перемикатися зі звичайних важельних/ніжних педалей кермового керування на джойстик з низьким зусиллям.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два діапазони швидкостей руху та стандартний круїз-контроль полегшують пересування по робочому майданчику з мінімальною взаємодією з оператором.

Детальніше про нову техніку Cat дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «Цеппелін Україна»

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: