Середа, 07 липня 2021 14:59

VolvoCE запускає нові 50-тонні екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нові моделі EC530E і EC550E володіють зусиллям копання і підйому, зазвичай притаманним 60-тонним машинам.

Компанія VOLVO Construction Equipment представила два абсолютно нових екскаватора 50-тонного класу - EC530E і EC550E, які були розроблені для важких землерийних робіт.

З експлуатаційною масою 53,1-57,3 тонни і 53,7-58,0 тонни відповідно, нові машини, як стверджується, забезпечують підвищення паливної ефективності на 25% і підвищення продуктивності на 20%.

Нові екскаватори забезпечують копати і підйомне зусилля, характерне для 60-тонних машин, і мають найвищу потужністю двигуна в своєму класі (340 кВт при 1600 об/хв).

У поєднанні з великими ковшами (обсяг від 2,4 до 4,2 кубічних метрів) моделі EC530E і EC550E особливо добре підходять для навантаження зчленованих самоскидів, вантажопідйомністю 30-40 тонн, забезпечуючи підвищення продуктивності до 20%.

Обидві машини оснащені жорсткою посиленою ходовою частиною. Це підтримується однаково міцною нижньою і верхньою рамами, а ходова частина EC550E має довгу і широку нижню раму для додаткової стійкості при роботі з більш важкими вантажами.

Двигун Volvo D13J з низьким рівнем викидів, що лежить в основі моделей EC530E і EC550E, дозволяє підвищити паливну економічність до 25% завдяки використанню в машинах новітньої електрогідравлічної системи.

Технологія незалежних дозуючих клапанів (IMVT) з інтелектуальним електронним управлінням забезпечує більш точну роботу і вищуефективність, аніж традиційна гідравлічна система з механічним з'єднанням.

Нова система пропонує низку інтелектуальних функцій, в тому числі режим повільного пересування (корисний для точних підйомно-транспортних робіт) та опційне управління комфортним рухом (CDC), яке зменшує напруження оператора, дозволяючи керувати екскаватором за допомогою роликів джойстика. замість педалей.

Оператори можуть вибрати кілька функцій в залежності від поставленого завдання і своїх переваг. Це включає в себе пріоритет стріли/повороту і стріли/ходу, що дозволяє одній функції випереджати іншу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швидкість опускання стріли також можна регулювати, забезпечуючи оптимальний контроль при виконанні завдань, що вимагають підвищеної точності.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером продукції VolvoCE в Україні є компанія ETS Group.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: