Вівторок, 29 червня 2021 11:38

Caterpillar представив новий міні-екскаватор з фіксованою стрілою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий гідравлічний міні-екскаватор з фіксованою стрілою Cat 308 CR призначений для виконання широкого спектру завдань.

Його фіксована стріла і компактний радіус дії обмежують виліт при роботі убік, що дозволяє чудово працювати в обмеженому просторі.

У порівнянні із конструкцією поворотної стріли фіксована стріла забезпечує збільшену глибину копання і висоту вивантаження, а також покращує вантажопідйомність.

Фіксована стріла 308 CR, що входить в лінійку Caterpillar Next Generation, пропонує більше рішень для виїмки грунту, щоб забезпечити ідеальну відповідність вимогам 8-тонної техніки.

Нова машина оснащена перевіреним на практиці двигуном Cat C3.3B, потужністю 51,8 кВт, що відповідає стандартам викидів Stage V.

Вдосконалення гідравлічної системи в поєднанні зі стандартними функціями автоматичного холостого ходу і автоматичного відключення двигуна дозволяють підвищити ефективність машини, знизити експлуатаційні витрати і підвищити доступність машини .

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чутлива до навантаження гідравліка з насосом змінної продуктивності забезпечує витрату мастила до 167 л/хв.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: