Четвер, 06 травня 2021 11:28

CAT представив новий гусеничний навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий гусеничний навантажувач CAT  953 позиціонується як універсальна модель із поліпшеною паливною економічністю та керованістю.

Модель 953 відповідає стандартам токсичності вихлопних газів Tier 4 Final. Потужність двигуна машини становить 160 к.с. (119 кВт), а робоча вага -15 958 кг.

Модель 953 розрахована на маневрену роботу в обмеженому просторі, нею легко управляти з оновленої кабіни з сидінням на підвісці і регульованими підлокітниками/органами управління.

Інтуїтивно зрозумілий 10-дюймовий (254 мм) сенсорний дисплей приладової панелі простий у використанні і оснащений стандартною камерою заднього огляду високої чіткості.

Функція індикації ухилу допомагає спростити роботу, показуючи головний і поперечний ухил машини прямо на дисплеї.

Модель 953 оснащена двигуном Cat C7.1. Зниження витрати палива до 10% досягається в автоматичному режимі, який адаптує частоту обертання двигуна до навантаження.

Опційний ківш серії Performance підвищує продуктивність роботи до 20 відсотків. Додатковий пристрій для швидкої зміни навісного обладнання Fusion ™ дозволяє швидко змінювати навісне обладнання.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, телематична технологія Cat LINK допомагає спростити управління робочими майданчиками за рахунок збору робочих даних.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: