Понеділок, 15 березня 2021 12:25

В Україну завезли велику партію екскаваторів Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новенькі екскаватори Volvo прибули на розташовану у Київській області базу ексклюзивного дилера техніки VolvoCE в Україні, компанії ETS Group

Нова партія машин включає різноманітні моделі. Зокрема, це невеличкі колісні «міські» екскаватори Volvo EW205D, які найчастіше використовують на міських будівельних майданчиках, та великі Volvo ЕС380Dl -  на гусеничній базі, що можуть легко працювати як на будівництві великих споруд, автошляхів, так і в кар’єрах,  та на різноманітних промислових підприємствах.

Екскаватори Volvo EW205D мають експлуатаційну масу від 19 800 до 21 800 кг, місткість ковша - 0,48 - 1,1 м³ та повну потужність -130 кВт

20-тонний колісний екскаватор EW205D, розроблений для того, щоб стимулювати ефективність важкої роботи. EW205D - це машина, яка поєднує продуктивність, передові технології та увагу до екології. Вдосконалена гідравлічна система та електронна система поділу потоку, обладнання для землекопальних робіт та потужний двигун VOLVO D6E гарантують високу продуктивність екскаватора при виконанні робіт будь-якої складності.

Своєю чергою кар’єрний екскаватор EC750DL відзначається експлуатаційною масою до 74 700 кг, місткістю ківша 3,3 - 5,16 м³ та має повну потужність 385 кВт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кожен гусеничний екскаватор Volvo розроблений та створений для довгострокової роботи з високою продуктивністю, великою потужністю та визначною паливною ефективністю.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: