Неділя, 08 вересня 2019 10:14

Що додалось в екскаваторах CAT 336 нового покоління

Якщо порівняти нові екскаватори CAT 336 и 336 GC вагою 36 тонн з попередніми моделями, то останні програють в плані продуктивності, витрати палива та технічного обслуговування. Також в нових екскаваторах змінилися кабіни, вони стали ще більш комфортні. Екскаватори мають унікальні технічні характеристики, адже були створені з урахуванням продуктивності та цільових витрат.

Високий рівень продуктивності двох примірників CAT 336, CAT 336 GC досягається за рахунок вбудованої системи CAT Connect в комбінації з максимальною потужністю і вантажопідйомністю. Внаслідок цього вдається досягти максимальної продуктивності й економії.

Модель CAT 336 GC відрізняється високим балансом продуктивності та мінімізації витрат на паливо і техобслуговування. В результаті вдалося досягти високої надійності при мінімумі витрат.

Збільшення продуктивності на 45%

Інноваційний екскаватор CAT 336 має кращу стандартну комплектацію від виробника з використанням технологій, що забезпечують збільшення продуктивності. Інноваційна система CAT Connect підвищує продуктивність на 45%.

Технологія CAT Grade 2D дозволяє оновлюватися до системи CAT Grade з розширеними можливостями 2D або CAT Grade 3D.

Регулювання ухилу Grade Assist забезпечує легке утримання екскаватора на ухилі за допомогою одного важеля.

Технологія CAT Payload задає точні завантажувальні значення і підвищує продуктивність навантажувальних функцій завдяки постійному зважуванню при експлуатації екскаватора.

Технологія E-fence забезпечує присутність екскаватора в межах необхідних точок, що дуже зручно при роботі під об'єктами або поблизу доріг.

За допомогою ПЗ CAT Link робочі площадки з’єднані з офісом, що дозволяє клієнтам отримувати необхідні відомості про роботу екскаватора.

Зменшення витрат палива до 15%

За рахунок своїх конструктивних характеристик нові моделі CAT 336 здійснюють великий спектр дій на одиницю палива. Якщо порівнювати з попередніми моделями, вони відрізняються зменшенням витрат палива на 15%.

Нова функція Smart дозволяє автоматично адаптувати потужність двигуна та гідравлічної системи до умов виїмки ґрунту, мінімізуючи витрати палива і підвищуючи продуктивність.

Інноваційна система електрогідравліки відрізняється новим клапаном регулювання, що виключає необхідність у пілотних лініях, зменшує втрати тиску та мінімізує витрати палива. Знижене число гідравлічних ліній екскаваторів сприяє зниженню необхідної витрати моторного масла.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: