П'ятниця, 12 квітня 2019 14:21

В Україну почались поставки білоруської техніки нового імпортера

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, перші екскаватори-навантажувачі «Belarus-Амкодор» від нового українського імпортера поставлені ПАТ «Полтавагаз».

Нагадаємо, як ми вже розповідали, Група компаній АІС уклала угоду про постачання в Україну продукції машинобудівного холдингу «Амкодор» (республіка Білорусь). І в березні 2019 року здійснила поставку 2 екскаваторів-навантажувачів «Амкодор» 702ЕМ-03 на базі шасі МТЗ Belarus 92П на адресу ПАТ «Полтавагаз» - передає SpecMachinery.com.ua.

Основним напрямком діяльності ВАТ «Полтавагаз» є розподіл природного газу населенню, установам, організаціям бюджетної сфери та промисловим споживачам.

Поставлені екскаватори-навантажувачі призначені для виконання вантажно-розвантажувальні роботи з сипучими матеріалами, транспортування цих матеріалів на невеликі відстані, земляних робіт на грунтах I і II категорій (планування будівельних майданчиків і грунтових доріг, засипки траншей, ям і ін.); земляних робіт на грунтах I і IV категорій (копання траншей, котлованів, ям) з вивантаженням в транспортні засоби або у відвал.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: