П'ятниця, 01 грудня 2023 09:55

Представили найменший у світі міні-навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kanga представила наступне покоління Kanga Kid 220, який, за її словами, є «найменшим у світі багатофункціональним компактним міні-навантажувачем».

При ширині 30 дюймів для колісної версії (PW220) і 31,5 дюймів для гусеничної версії (PT220) стоячі компактні міні-навантажувачі можуть пройти через вузькі проходи та стандартні дверні прорізи для роботи на житлових об’єктах, де стає все тісніше. 

Обидві моделі отримали потужніший газовий двигун Honda GXV630, підвищений тиск у системі, герметичний кабельний електричний двигун і більший акумулятор. Покращено доступ до критичних компонентів для полегшення обслуговування та обслуговування.

Оновлена ​​капсула оператора тепер стандартно оснащена м’якою задньою підніжкою та подовженою стійкістю оператора для безпеки та комфорту.

Ергономічні м’які сенсорні елементи керування зменшують досяжність і втому оператора, а також забезпечують стабільне керування. Для додаткової безпеки живлення навісного обладнання вимикається, коли відпускаються елементи керування.

Навантажувачі сумісні з десятками навісного обладнання та мають швидке з’єднання.

Навантажувачі серії 2 мають значний кліренс просвіт і низький центр ваги. Коли стріли навантажувача опущені до рами, ківш можна відкотити назад, щоб перенести повний вантаж.

Ківш, що самовирівнюється, зменшує розсипання вантажу під час підйому та опускання рук. Щоб захистити оператора від перевантаження машини, контур підйому встановлено на 1500 psi.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, PT220 оснащений поліуретановою гусеничною системою. На відміну від фіксованої гусеничної системи ходової частини, система «гусениця через колесо» не повертатиметься під час руху по хвилястій поверхні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: