Середа, 29 листопада 2023 11:24

Yanmar представив цікавий прототип електричного екскаватора

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Yanmar представила прототип електричної робочої машини з «передовою технологією контролю сил».

Машина може виконувати завдання в складних умовах, таких як місця стихійних лих або навіть Місяць. Прототип машини без кабіни базується на міні-екскаваторі Yanmar Vi025 .

Yanmar стверджує, що успішно реалізував можливості керування силою, що є проблемою для звичайних гідравлічних систем.

Функція контролю зусилля була досягнута за допомогою пружного приводу великої серії (SEA), що складається з електродвигуна, редуктора та пружини, який можна встановити на будівельне обладнання.

Технологія спрямована на автоматизацію делікатних ручних завдань на будівельних майданчиках, щоб допомогти вирішити проблему нестачі робочої сили.

Прототип також має шарнірний двигун, а не звичайний електричний циліндр, що розширює його діапазон руху завдяки електрифікації. Ця функція дає змогу машині виконувати роботи на великій висоті, наприклад, стелю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Yanmar планує провести додаткові випробування прототипу, щоб визначити практичне застосування робочої машини наступного покоління.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: