Понеділок, 17 квітня 2023 13:01

На Вінниччині працюватиме новий екскаватор-навантажувач українського виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відвантажено екскаватор-навантажувач ELEX 81B-01 українського виробництва, створений із застосуванням матеріалів і комплектуючих провідних світових виробників.

Він відповідає всім вимогам європейських стандартів, а також комплектується вузлами й агрегатами, що зарекомендували себе на всесвітньо відомих машинах (Komatsu, Terex, Volvo).

Екскаватор-навантажувач ELEX 81B-01 комплектований двигуном Д-245 потужністю 110 к.с., який є найпотужнішим серед аналогів в цьому класі та спеціально розроблений для даного екскаватора-навантажувача.

Він забезпечує максимальну ефективність і потенціал при виконанні земляних і навантажувально-розвантажувальних робіт й підвищує продуктивність до 15%.

Гідромеханічна коробка передач з гідротрансформатором виробництва італійської компанії CARRARO гарантує запас крутного моменту для виконання найскладніших і трудомістких операцій і робіт.

Колісні екскаватори-навантажувачі оснащені повнопривідними шасі та потужною гідравлічною системою. Можливість виконання вузькопрофільних робіт досягається внаслідок додаткового навісного обладнання.

Завдяки цьому фронтальний екскаватор-навантажувач може виконувати одночасно різні функції: бульдозера, скрепера та ін.

Простора кабіна зі збільшеним внутрішнім об'ємом і панорамним склом забезпечує високий рівень ергономіки та безпеки, створює оператору комфортні умови роботи й огляд екскаваторного і навантажувального обладнання.

Зменшена висота кабіни від поверхні землі дозволяють транспортувати екскаватор-навантажувач автомобільним транспортом без застосування низькопольних причепів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор-навантажувач ELEX 81B-01 – це багатоцільова високопродуктивна машина, призначена для виконання екскаваційних та вантажно-розвантажувальних робіт таких, як планування території, розробка та вантаження ґрунту, риття котлованів і траншей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: