Четвер, 27 червня 2019 16:08

«Слуга народу» оцінив вітчизняні навантажувачі ELEX. Фото

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков під час відвідин заводу ELEX у Кропивницькому оглянув екскаватор-навантажувач ELEX.

27 червня 2019 року голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков відвідав підприємство ELEX, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі заводу.

Голова наглядової ради Павло Штутман під час екскурсії по заводу показав Дмитру Разумкова екскаватор-навантажувач ELEX. Пан Разумков проявив зацікавленість даною моделлю. Сівши в кабіну, він оцінив по достоїнству інтер’єр і розміри кабіни, зручність крісла оператора, а також поцікавився, хто ж є основними споживачами.

Артем Девяткін в бесіді з Дмитром Разумковим повідомив, що основними покупцями є комунальні служби, але за рахунок своєї багатофункціональності машина затребувана і в інших сферах народного господарства. У числі покупців є будівельні компанії, фермерські господарства і навіть одна військова частина, яка придбала дві одиниці техніки.

На підприємстві сподіваються, що Дмитру Разумкову запам’ятається відвідування заводу ELEX, і він в силу своїх можливостей підтримає вітчизняного виробника з Кропивницького.

Раніше, як ми вже розповідали, екскаватори-навантажувач Elex оцінили Сергій Тарута та Олег Ляшко. 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: