Четвер, 13 квітня 2023 12:50

Sany представив три нових екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Sany показала на виставці ConExpo свій новий 41-тонний SY385C, який замінить SY365 LC.

Sany представила три нових екскаватори, у тому числі свою найбільшу модель, на виставці ConExpo.

37-тонний SY335C LC оснащений дизельним двигуном Cummins Tier 4 Final/European Stage V потужністю 280 кінських сил, а також усіма іншими новими функціями, які Sany представляє у своїй лінійці екскаваторів.

41-тонний SY385C забезпечуює підвищену продуктивність завдяки 314-сильному двигуну Cummins. Він замінить SY365 LC.

І, нарешті, найбільший екскаватор Sany на сьогоднішній день – це SY750H, який компанія називає «Бик».

Новий 86,5-тонний екскаватор переводить Sany у новий розмірний клас, що дозволяє їй працювати з клієнтами, які працюють у невеликих гірничодобувних та великих будівельних проектах.

Стандартні нові функції включають 10,4-дюймовий сенсорний монітор всередині збільшеної переробленої кабіни з клімат-контролем.

Нове сидіння з пневматичною підвіскою з підігрівом, первинні та вторинні допоміжні гідравлічні лінії та швидкороз'ємне з'єднання, прикріплене до кінця рукояті, входять до стандартної комплектації.

Інші стандартні функції включають бічні камери та камери заднього огляду, запалення із запуском натисканням та регульований односторонній або двосторонній допоміжний гідравлічний потік та контроль тиску за допомогою сенсорного монітора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель SY750H також оснащена стандартними складаними гусеницями, сидінням з регульованими незалежними положеннями управління і комплектом світлодіодного робочого освітлення.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: