Вівторок, 15 серпня 2023 13:03

Sany представила нові телескопічні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Sany розширила свою лінійку телескопічних навантажувачів двома новими моделями: компактним STH634A та середнім STH844A.

Нові моделі представлені слідом за двома більшими моделями: STH1056A з вантажопідйомністю 4 тони і STH1256A з вантажопідйомністю 4,8 тон. Обидві моделі мають висоту підйому 17 метрів.

Новий STH634A стає найменшим телескопічним навантажувачем Sany з висотою підйому 10,2 м і максимальною вантажопідйомністю 2,4 тони.

STH844A може підіймати до 3,2 тон і має максимальну висоту підйому 13,5 м.

Стандартні функції телескопічних навантажувачів включають багатофункціональний джойстик, рульове колесо, що нахиляється, камеру заднього виду і датчики заднього ходу, електрогідравлічне управління, чотириколісний пакет крил, підйомний гак, додаткові гідравлічні з'єднання на стрілі, передні та задні світлодіодні стрілки.

Також тут передбачені світлодіодні робочі фари, цільнолиті шини з амортизацією та стабілізатори на осі.

У закритих кабінах є опалення та кондиціонер, а також передні та верхні двірники. У них також є незалежні верхні та нижні двері, які можна повністю відкрити. Нижні двері можуть бути замкнені у відкритому положенні, не заважаючи задньому колесу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, і STH634A, і STH844A працюють на 74-сильному двигуні Deutz, який використовує дизельний фільтр сажі і відповідає стандартам викидів Tier 4 Final.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: