Четвер, 15 грудня 2022 14:22

Cat представив новий 443-сильний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки ходовій частині з регульованою шириною колії для більшої стійкості новий гідравлічний екскаватор Cat 352 має вищу потужність для виконання складних робіт.

Новий екскаватор може бути оснащений ковшами великої місткості для викопування та завантаження тонн матеріалу за меншу кількість проходів або більшими молотами для роботи у складних умовах кар'єру.

Машина має три режими потужності, які відповідають потребам роботи із максимальною економією пального.

Інтелектуальний режим: автоматично регулює потужність двигуна та гідравлічної системи залежно від умов копання, щоб знизити витрати палива.

Максимальний режим потужності: забезпечує максимальну потужність для виконання найбільш ресурсомістких завдань.

Еко-режим: знижує частоту обертів двигуна до постійних 1500 об/хв для мінімізації витрат палива.

Система Product Link збирає інформацію про роботу машини, таку як місце розташування, години роботи, витрата палива, час простою, попередження про технічне обслуговування, діагностичні коди та стан машини. Дані надсилаються через веб-програми та мобільні програми та дозволяють віддалено усувати неполадки.

Сенсорний монітор забезпечує швидку навігацію по елементах керування машиною та легкий доступ до цифрового керівництва оператора. Оператори також можуть додати ще одне кермо Cat Stick Steer, яке спрощує маневрування екскаватора однією рукою і включає круїз-контроль для ще зручнішого переміщення.

Екскаватори моделі 352 також оснащені безліччю технологій Cat, у тому числі системою зважування Cat Payload на борту, системою VisionLink для віддаленого керування виробничими завданнями та функцією Cat Swing Assist, що дозволяє задавати задані значення, що визначаються оператором, для припинення розгойдування машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, допоміжні гідравлічні налаштування дозволяють використовувати широкий спектр навісного обладнання Cat.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: