Неділя, 04 грудня 2022 10:59

Cat представив новий 41-тонний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Cat заявляє, що її новий гідравлічний екскаватор 340, оснащений потужнішим двигуном, ширшою гусеницею та противагою вагою 7,5 тонни.

Відповідно, це забезпечує більшу потужність, стійкість та продуктивність при виконанні земляних робіт.

Двигун Cat C9.3B потужністю 347 к.с. має три режими роботи: Power, Smart та Eco. Кожен варіант дозволяє підібрати потужність екскаватора відповідно до вимог роботи та при цьому заощадити паливо.

Режим Power забезпечує максимальну потужність. Інтелектуальний режим автоматично адаптує потужність двигуна та гідравлічної системи до умов копання, щоб знизити витрати палива, а економічний режим мінімізує витрати палива.

Інтервали обслуговування моторного масла та паливних фільтрів були синхронізовані з інтервалами у 1000 годин, що збільшує час безвідмовної роботи та знижує витрати на запчастини та робочу силу.

За низьких температур автоматичний прогрів гідравлічної системи прискорює роботу машини і продовжує термін служби її компонентів.

Впускний повітряний фільтр з фільтром попереднього очищення має високу пилоємність, а високоефективний гідравлічний вентилятор пропонує опціональний автоматичний реверс, щоб захистити серцевини від сміття.

Product Link автоматично збирає такі дані, як місце розташування, години роботи, витрата палива, час простою, попередження про технічне обслуговування, діагностичні коди та стан машини. Інформацію можна переглядати онлайн через веб-сайти та мобільні програми.

Це допомагає максимізувати час безвідмовної роботи, дозволяючи віддалено усувати неполадки та дистанційно оновлювати флеш-пам'ять. Дилери можуть віддалено підключатися до машини для діагностики кодів несправностей та оновлення програмного забезпечення.

Для моделі 340 доступні два рівні виконання салону кабіни Next Generation. Кабіни Deluxe оснащені сидінням з пневматичною підвіскою та підігрівом, а кабіни Premium – сидінням з пневматичною підвіскою та підігрівом та вентиляцією.

Стандартні функції включають сенсорний монітор і поворотний перемикач, запуск без ключа та код-пароль оператора для збереження та відновлення налаштувань кнопки джойстика, відгуку та шаблону для окремих операторів.

Модель 340 оснащена безліччю стандартних технологій, включаючи бортове зважування Cat Payload, Grade Assist для підтримки ухилу та 2D-профілювання з індикацією глибини та ухилу. Всі системи Cat Grade сумісні з радіо- та базовими станціями від провідних сторонніх постачальників технологій.

Оператори можуть зберігати до чотирьох зсувів по глибині та укосу, щоб швидко виконувати профіль без використання пристрою перевірки ухилу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Auto Dig Boost та Auto Heavy Lift збільшують заглиблення ковша та вантажопідйомність на 8%, а система Lift Assist допомагає операторам уникнути перекидання машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: