Четвер, 06 січня 2022 11:48

Mercedes-Benz представив новий електричний кемпер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка виготовлена на базі електричного фургона Mercedes-Benz EQV у співпраці зі швейцарськими спеціалістами компанії Sortimo.

Mercedes-Benz пропонує EQV з акумуляторними батареями двох розмірів: EQV250 з батареєю 60 кВтг та EQV300 з 90 кВтг.

Для моделі EQV 300 швидке заряджання батарей до 80% ємності займає всього 45 хвилин. В оснащення входить фірмова мультимедійна система MBUX.

Перший варіант має заявлену дальність дії до 236 км, а другий пропонує поїздку на одній зарядці на відстань до 363 км. EQV також доступний у двох варіантах довжини (5140 мм та 5370 мм), під які можна підібрати бажану конфігурацію акумулятора.

Новий електричний темпер Mercedes-Benz пропонує версію V-класу Marco Polo з крутим верхом, що надає автомобілю знайомий вид автофургона. Одне ліжко знаходиться у відкидному верху, а інше – всередині.

Тут передбачений багатофункціональний бокс із ліжком та кухонним гарнітуром. Кухонний блок, розташований в багажнику. Він включає раковину, знімну газову плиту з двома конфорками, холодильник та шухляди для кухонного приладдя.

Опційно можна встановити дві сонячні панелі загальною потужністю близько 400 Вт, які дуже легкі та забезпечують додаткову автономність. Вони заряджають як стартерну, так і допоміжну батарею для кемпінгу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткове обладнання включає, серед іншого, затемнені задні вікна, внутрішнє освітлення для задньої частини салону, вбудовані порти USB, а також поворотні сидіння водія та переднього пасажира.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.