П'ятниця, 03 квітня 2020 13:33

Майбутніх водіїв вантажівок навчатимуть за кермом нових Mercedes-Benz Actros

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, сучасні технології, якими оснащена сучасна модель, додатково мотивують освоювати саме цю професію.

В наш час, коли досить важко мотивувати людей ставати професійними водіями вантажівок, важливість автошкіл, які дають перші практичні навички водіння, важко перебільшити. Втім, крім досвідчених наставників, школи мають забезпечити учнів сучасними машинами, що зможуть привити водіям любов до професії. В німецткій автошколі Verkehrsakademie Münsterland (VAM) з міста Іббенбюрен це добре розуміють, тому пропонують своїм учням навчатись за кермом найсучасніших машин - нових вантажівок Mercedes-Benz Actros.

Actros 2545, за кермом яких проходить навчання в автошколі, обладнані додатковим сидінням по центру, щоб інструктор міг ближче розташуватись до учня, та дублюючим педальним блоком. Крім того, автомобіль оснащений усіма допоміжними системами, які має Actors нового покоління - починаючи від камер заднього виду, що заміняють традиційні дзеркала, закінчуюючи системою круїз-контролю із розширеними можливостями Predictive Powertrain Control.

Спеціаліст Verkehrsakademie Münsterland (VAM) розповідають, що їхнім учням до вподоби керування сучасним автомобілем із використанням нових технологій. Особливо це подобається молодим спеціалістам, які залюбки використовують усі технічні напрацювання. Крім того, майбутнім професійним водіям дуже подобається нова кабіна, в якій вони почуваються як вдома, та сучасна приладова панель із двома цифровими дисплеями.

Також водіям подобається система Active Drive Assist, яка дозволяє рухатись у частково автоматичному режимі на будь-яких швидкостях. За певних умов машина може сама повернутись у смугу руху, скоригувавши кермо, таким чином надаючи водієві кращий рівень безпеки.

Варто зазначити, що не тільки потенційні професійні водії та клієнти Mercedes-Benz високо цінують Actros нового покоління. Профільні журналісти з 24 країн Європи визнали новинку найкращим автомобілем, присудивши їй нагороду International Truck of the Year 2020.

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz, в тому числі Actros нового покоління, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Daimler AG в Україні.