Понеділок, 23 вересня 2024 12:21

Mercedes-Benz Special Trucks презентує нові пожежні машини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz Special Trucks представить на виставці FIREmobil 2024 серію спеціалізованих пожежних автомобілів.

Серед них - шість модифікованих Unimog та два Atego, які демонструють інноваційні рішення для боротьби з пожежами.

Rosenbauer представив модель “MT Forest DK” на базі потужного Unimog, спеціально розроблену для роботи в зонах лісових пожеж.

Розширена кабіна може вмістити до семи пожежників. Завдяки системі Pump & Roll, рятувальники можуть гасити пожежі під час руху, а система самозахисту охолоджує шини та кабіну водія.

Великий кліренс, здатність долати різні перешкоди та система контролю тиску в шинах роблять цей автомобіль універсальним інструментом для боротьби з пожежами.

Пожежний автомобіль Schlingmann на базі Unimog U 5023 розроблений для роботи на важкодоступних територіях.

Завдяки спеціальній конструкції рами та антикорозійним властивостям, він легко транспортує воду та піноутворювач до місця пожежі навіть на схилах або в лісових зонах.

Цей автомобіль оснащений потужною насосною системою, здатною подавати воду через різні точки, включаючи передні водомети та спреєри для самозахисту.

На стенді Mercedes-Benz Special Trucks також будуть представлені інші моделі, зокрема “TLF 2000” і “TLF 3000 Vario” від BAI, та логістичний автомобіль від Fire Protection Technology Stolpen.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окремо виставлено рятувальний автомобіль HLF 20 Varus 4×4 на базі Atego 1530 AF, а також потужний Atego 1630 AF з підвищеною вантажопідйомністю, що забезпечує більшу гнучкість у розподілі ваги корпусу.




Інформація: