Субота, 24 жовтня 2020 10:50

На базі Mercedes-Benz Sprinter зробили офіс на колесах VIP-класу. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, виробник пропонує опційний пакет броні і низку надійних функцій безпеки для задоволення потреб клієнтів.

Мобільний офіс Inkas VIP розрахований на п'ятьох людей. Всередині він оснащений Г-подібним столом і чотирма регульованими сидіннями. У салоні встановлені два 45-дюймових смарт-телевізора з можливістю бездротового підключення і безліччю USB-портів, що створює ідеальні умови для ділових зустрічей. Також є вбудований домофон для швидкого зв'язку між водієм і пасажирами.

Крім сучасних технологій компанія Inkas приділяє велику увагу використовуваним матеріалів. Так, наприклад, крісла оббиті натуральною шкірою високої якості. Пасажири можуть скористатися підніжками, масажною функцією, великими відсіками для зберігання речей, холодильником і сучасною розважальною системою. За словами виробника, компоновка салону повністю налаштовується.

Базова конфігурація зовнішнього вигляду мобільного офісу Inkas VIP Mobile Office залишається незмінною. Однак компанія пропонує опціонний пакет броні і ряд надійних функцій безпеки для задоволення потреб клієнтів. Ці функції включають в себе: додаткову систему відеоспостереження, камери спостереження з оглядом на 360 градусів, центр управління та контролю, системи фільтрації салону, системи придушення сигналів і багато іншого.

Про вартість цього офісу на колесах інформації немає, але з упевненістю можна сказати, що покупцеві він обійдеться не дешево.

В Україні комерційні автомобілі Mercedes-Benz, зокрема модель Sprinter, представляє ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні.