Середа, 11 серпня 2021 10:36

Електробуси Mercedes eCitaro в Німеччині подолали за рік по 100 тисяч кілометрів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька фірма Egenberger рік тому придбала два перших eCitaro в приміському виконанні - і на цей момент кожен з них подолав вже більше 100 тисяч кілометрів.

Електричні автобуси Mercedes eCitaro не перший рік поставляються різним транспортним підприємствам по всій Європі. Транспортники придивляються до нових автобусів і замовляють їх в невеликій кількості - щоб зрозуміти, чи підходять машинам умови експлуатації.

Судячи з усього, роботою електробусів в компанії цілковито задоволені - принаймні, за рік проблем з ними у перевізника не було. Машини ходять по приміському маршруту між містами Зусмарсхаузен і Аугсбург довжиною близько 20 кілометрів в одну сторону - він включає 21 зупинку.

Цікаво, що хоча eCitaro оснащені солідними батареями ємністю 292 кВт · год, вони можуть заряджатися і від станцій на маршруті - через пантограф. Швидкість руху електробусів на маршруті обмежена на позначці 53 км/год.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комплектація приміських eCitaro дуже багата. В їх салонах встановлені крісла з високими спинками, кольорові дисплеї, USB-зарядки для гаджетів і просунута система «клімату». Окрім традиційного крісла водія з безліччю регулювань, в кабіні є і холодильник для напоїв.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автобусів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.