Понеділок, 14 червня 2021 10:44

Столиця Італії замовила 100 нових гібридних автобусів Mercedes-Benz Citaro

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортні перевезення по Риму здійснюватимуть нові гібридні автобуси Mercedes-Benz

Крім стандартного дизельного двигуна (в даному випадку його потужність становить 300 к.с.), нові Mercedes-Benz Citaro оснащується установкою з невеликого 14-кіловатного електродвигуна і суперконденсаторів.

Останні накопичують енергію від рекуперації під час гальмувань і руху накатом, а після цього віддають її електромотору. Той, в свою чергу, живить все системи автобуса на зупинках, а також допомагає основному двигуну при старті з місця і на крутих підйомах.

Всі 100 нових автобусів Mercedes-Benz у Римі будуть пофарбовані в улюблений місцевими жителями червоний колір. Самі автобуси замволені в дводверному виконанні, із підвищенням рівня підлоги до корми.

Пасажиромісткість нових машин становить 105 осіб. Серед зручностей у салоні - USB-зарядки і екрани, а також прозорий пластиковий ковпак для водія і знезаражувальні фільтри в кліматичній установці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Рим купує автобуси з повним сервісним контрактом - терміном на десять років, а в подальших планах - закупівля ще майже півсотні нових автобусів Mercedes-Benz Citaro.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.