Середа, 07 серпня 2024 13:33

Hitachi представив новий екскаватор із великим вильотом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hitachi випустила модель екскаватора ZX210LC-7H SLF потужністю 172 кінських сили та вагою 25 тонн.

Розроблений для глибокого копання, днопоглиблювальних робіт, обробки схилів, портових і сільськогосподарських проектів, новий екскаватор має потужну силу копання ковша, максимальну дальність копання 16,5 метрів і максимальну глибину копання 12 метрів.

Додаткові моделі в новій лінійці включатимуть ZX250LC-7H SLF потужністю 188 кінських сил вагою 29,3 тонни і ZX350LC-7H SLF потужністю 282 кінські сили вагою 38,5 тонн.

Герметична кабіна була модернізована: збільшено просвіт для голови та місця для ніг, зменшено вібрацію та шумність, а також покращено оглядовість.

Система камер периферійного огляду Aerial Angle дає операторам можливість переглядати з висоти пташиного польоту на 270 градусів безпосереднє оточення машини на 8-дюймовому РК-моніторі з антивідблиском.

Додаткові функції включають регульоване одним дотиком сидіння з пневматичною підвіскою, Bluetooth, порт USB та інші рішення.

ZX210LC-7H SLF оснащено власною гідравлічною схемою, яка максимізує ефективність, і оновленим поворотним двигуном для плавного, передбачуваного вильоту та контролю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два режими роботи, економічний або потужний, дозволяють операторам реагувати на зміну умов на робочому місці.