Субота, 01 серпня 2020 18:33

Ford представив нову версію своєї найпопулярнішої моделі

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, пікап F-150 пропонуватиметься з повним гібридним приводом.

Ford представив для американського ринку нову версію свого вантажного пікапа F-150, який тепер вперше пропонується з повним гібридним приводом. Судячи з усього, в зв'язку з цим, обіцяну споживачам повністю електричну версію пікапа, можливо, доведеться чекати до двох років. Гібридний привод пікапа F-150 поєднує в собі 3,5-літровий двигун V6 з електродвигуном 35 кВт і акумулятором ємністю 1,5 кВт∙г. Накопичувач, званий PowerBoost, повинен бути доступний в усіх варіантах оснащення від F-150 XL до Limited.

Електродвигун розташований в корпусі 10-ступінчастої автоматичної коробки передач, а батарею з рідинним охолодженням інженери розмістили на рамі під платформою. Таким чином, ні внутрішня частина, ні область навантаження не повинні бути порушені. На додаток до приводу, електродвигун виконує ще одну задачу. Він також може використовуватися в якості генератора і генерувати електрику для F-150 під час роботи двигуна внутрішнього згоряння. Опціонально система може видавати до 7,2 кВт (240 В, 30 А), а в комплектації з заводу вона становить 2,4 кВт.

Як повідомляє Ford, було розроблено спеціальне програмне забезпечення для трансмісії, включаючи електродвигун, який був оптимізований для використання в пікапах. Наприклад, програмне забезпечення призначене для того, щоб допомогти клієнтам використовувати спеціальний режим буксирування, щоб краще тягнути важкі причепи масою до 5,44 тонни і більш точно маневрувати.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: