Середа, 25 березня 2020 17:57

Volkswagen показав, як виглядатиме новий Amarok

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка вийде на ринок в 2022 році.

Перше зображення нового «Амарока» було продемонстровано в рамках щорічної прес-конференції Volkswagen AG. Глава компанії Герберт Діесс підтвердив, що новий Amarok стане одним з перших відчутних результатів співпраці між комерційним підрозділом Volkswagen та концерном Ford.

Про плани створення глобального альянсу два концерни оголосили більше року тому: стало відомо, що VW та Ford збираються розділити на двох витрати по створенню нових автомобілів в комерційному сегменті (до якого офіційно відноситься і Amarok). Відповідно, пікап Volkswagen розділить деякі елементи ходової частини (а може, і всю платформу) з майбутнім новим поколінням Ford Ranger.

На ескізі Amarok зображений в досить агресивному вигляді - з рельєфним капотом, великими колесами в розвинених арках, потужною підвіскою, позашляховими аксесуарами тощо. Вкрай малоймовірно, що саме в такому вигляді пікап відправиться в серійне виробництво. Але ось що цікаво: близько року тому в глобальну Мережу просочувалися нібито зображення нового «Рейнджера», і на них американський пікап виглядає вельми схожим на свого майбутнього європейського родича.

Обидві нові вантажівки повинні з'явитися у продажу в 2022 році. Але крім створення дуету Ranger/Amarok, співпраця двох концернів може привести і до технічного об'єднання моделей VW Caddy та Ford Transit Connect. З чуток, німці планують поділитися з Ford компактною комерційною моделлю в обмін на розробку більш великих фургонів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: