Четвер, 26 березня 2020 10:25

Пікап Mercedes-Benz перетворили на мрію для велосипедистів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, автопоїзд на базі X-Class розробили тюнери з Carlex Design.

Тюнінг-ательє Carlex Design представило автопоїзд для шанувальників велоспорту на базі Mercedes-Benz X-Class. Проект отримав назву Exy Viale Bike Tour Set і призначений для любителів велоспорту та активного відпочинку. Він включає в себе не тільки доопрацьований пікап, а й трейлер-автодім.

Автопоїзд виконаний в єдиній стилістиці і пофарбований в чорно-червоний колір з білими акцентами. Пікап отримав розширені колісні арки, перероблену решітку радіатора, агресивний бампер, новий капот, вставки з вуглецевого волокна і 22-дюймові колісні диски з особливими накладками. Завершує образ спеціальна електрична підйомна стійка для перевезення трьох велосипедів. Вона встановлена ​​в багажнику таким чином, що ніяк не позначається на його місткості.

Також тюнер розробив спеціальний трейлер, який кріпиться до пікапу X-Class за допомогою гака. Його зовнішність відрізняється від більшості причепів завдяки елегантному дизайну. Тюнер не надав фото салону будинку на колесах, але відомо, що в ньому знаходяться чотири спальні місця, ванна і кухня.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: