Понеділок, 21 січня 2019 10:34

Takeuchi представив новий гідравлічний екскаватор TB250-2

За інформацією SpecMachinery.com.ua, дочірнє підприємство японського виробника важкої техніки Takeuchi-US представило свою новітню розробку - 5 тонний компактний екскаватор TB250-2.

Машина обладнана дизельним двигуном Yanmar / 4TNV88C-PTB, з об'ємом 2,2 літра і потужністю 39 л.с. TB250-2 оснащена подовженим важелем з вбудованим кріпленням для головного гідроциліндра, який забезпечує максимальну глибину копання 3,77 м.

Варто відзначити гідравлічну систему, обладнану чотирма насосами. Режим фіксації забезпечує безперервний потік масла для різних типів навісного обладнання з гідравлічним приводом, тим самим дозволяючи підвищити ефективність роботи. Первинний допоміжний ланцюг управляється за допомогою пропорційного ползункового перемикача, розташованого на лівому джойстику. Крім того, регулювати гідравлічний потік можна прямо з кабіни.

Виробник приділив чимало часу багатофункціональному монітору і зручному джойстику, що забезпечує плавне і дозоване управління. Також, в стандартну комплектацію входить телематична система Takeuchi Fleet Management. З її допомогою оператор може віддалено проводити діагностику і перевіряє стан обладнання.

Виробник зазначає що ще однією особливістю моделі є можливість швидкої і легкої заміни навісного обладнання.

Нагадаємо, Takeuchi Mfg. Co., Ltd. - японська компанія з виробництва техніки, продукція якої включає в себе міні-екскаватори, гідравлічні екскаватори та гусеничні навантажувачі. Компанія володіє дочірніми підприємствами в США, Великобританії, Франції та Китаї - передає SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: