Середа, 25 листопада 2020 13:29

Mecalac представив залізничний екскаватор

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, компанія Mecalac представила новий рейковий екскаватор 216MRail, призначений для будівництва та обслуговування залізниць.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор 216MRail, який виготовляється у Франції, ідеально збалансований завдяки інноваційній конструкції, яка поєднує занижений центр ваги і центральну верхню платформу. Оснащений гідростатичною трансмісією, 216MRail плавно і комфортно рухається по рейках, досягаючи швидкості 30 км/год по залізниці або дорозі. Він також оснащений пневматичними гальмами і може буксирувати причіп.

Маючи чотири керованих колеса, 216MRail відрізняється підвищеною маневреністю і мобільністю. Його конструкція забезпечує прямий огляд на 360°, підвищуючи безпеку операторів та іншого персоналу на об'єкті.

Гідростатична трансмісія знижує інтенсивність зношування шин, а режим Eco скорочують витрати під час експлуатації.

З метою спрощення роботи, Mecalac усунув складні екрани і настройки. Екрани легко читаються і налаштовуються, а в реальному часі відображаються тільки корисні дані. Функції допомоги водієві, такі як з'єднання циліндра і режим рейки, доступні за допомогою простого перемикача. Машина підлаштовується під оператора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розроблений спеціально для рейок, простий, компактний і маневрений екскаватор 216MRail, без сумніву, є відмінним варіантом для різних видів залізничних робіт.

Нагадаємо, що широкий спектр екскаваторів та іншої техніки Mecalac в Україні – ви можете знайти в компанії ETS Group.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: