П'ятниця, 27 листопада 2020 16:15

На Львівщину вирушив потужний екскаватор Volvo

SpecMachinery.com.ua нещодавно розповідав, що в Україну завезли велику партію великих екскаваторів Volvo. І тепер – вони вже роз’їжджаються по країні.

Як повідомили SpecMachinery.com.ua в компанії ETS Group, ексклюзивному дилері техніки Volvo CE в Україні, відбулася передача нового гусеничного екскаватора Volvo 220 на Львівщину.

«Потрохи роз’їзджаються екскаватори Volvo по всій країні, вже не так багато лишається їх на нашому майданчику. Цей новенький екскаватор Volvo 220 поїхав працювати на Львівщину. Щасливої дороги та дбайливих операторів нашому екскаватору бажаємо», - йдеться у повідомленні компанії ETS Group.

Нагадаємо, потужність моделі Volvo 220 становить 123 кВт. Обсяг ківша – до 1,44 куб.м. Максимальний виліт стріли сягає 10,3 м, а вантажопідйомність екскаватора – понад 7 т.

Це комфортабельна, пристосована до роботи за умов найвищої складності машина, розрахована на тривалу безпроблемну експлуатацію. Екскаватор Volvo 220 є надзвичайно зручним та простим в управлінні, що у поєднанні із сучасними технологіями забезпечує високу продуктивність роботи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оновлений екскаватор Volvo 220 вирізняється високою економічністю роботи. Його двигун Volvo D6 споживає на 10% менше пального, у порівнянні із попередньою моделлю.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: