Середа, 31 жовтня 2018 10:00

Bobcat відкриває новий центр запчастин в Європі

Американський виробник будівельних навантажувачів Bobcat відкрив в Німеччині новий центр запасних частин для країн Європи, Близького Сходу і Африки.

Новий центр пост-продажного обслуговування і запасних частин Bobcat площею 43 000 кв.м. розташований недалеко від аеропорту м Лейпциг. На що відкрився складі зберігається більше 150 000 різних запасних частин і компонентів. Крім поставки запасних частин і компонентів європейським дистриб'юторам і клієнтам, центр також відповідає за поставку пост-продажної продукції в розподільний центр запасних частин в Дубаї, який поставляє запасні частини дилерам Bobcat і Doosan Portable Power на Близькому Сході і в Східній Африці.

Директор по вторинному ринку Європи, Близького Сходу і Африки Паулу Флориндо заявив: "Завдяки високим інвестицій в новий розподільний центр ми зможемо ще швидше і гнучкіше забезпечувати наших клієнтів всім необхідним. Новий розподільний центр - це ще один крок в підвищенні якості обслуговування клієнтів. Висока доступність оригінальних запасних частин гарантує клієнтам швидку доставку необхідної продукції і найменший час простою. Ми будемо продовжувати працювати над поліпшенням обслуговування наших клієнтів, тому що задоволення потреб клієнтів є нашим найбільшим активом, який разом з нашим високою якістю продукції становить основу нашого успіху. "




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: