Четвер, 01 серпня 2019 16:41

В Україні запустили програму важливих порад для операторів Volvo CE

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спочатку програма стосуватиметься навантажувачів, а згодом перейде до екскаваторів та іншої дорожньо-будівельної техніки.

ТОВ ЕТС, ексклюзивний дилер техніки Volvo СE в Україні, анонсує нову програму «ВАЖЛИВІ ПОРАДИ VOLVO CE ДЛЯ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ОПЕРАТОРА» з турботою про персонал та техніку Volvo СE. Мета програми – покращити спілкування українського оператора із дорожньо-будівельною технікою Volvo СE.

Програма включатиме серію постів на сторінці ЕТС у мережі Facebook – у серпні планується розмістити серію відео-фрагментів щодо важливих моментів в роботі з навантажувачами Volvo СE. Наступна серія відео-постів планується про екскаватори Volvo, та потім щодо іншої дорожньо-будівельної техніки, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі ЕТС.

Ці відео-фрагменти допоможуть швидше познайомитись з новою технікою після її купівлі, а також будуть корисні і досвідченим операторам, бо наглядно та зрозуміло акцентують увагу на найголовніших моментах роботи з навантажувачами Volvo СE.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: