П'ятниця, 19 квітня 2019 10:01

Стартує конкурс на кращого оператора спецтехніки Global Operator Challenge

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Caterpillar запускає конкурс Global Operator Challenge 2019/2020, на якому оператори зможуть продемонструвати свої навички, порівняти рівень володіннями ними з рівнем своїх колег з різних країн світу і поборотися за звання «кращий оператор».

На кожному етапі конкурсу оператори будуть отримувати завдання, покликані протестувати різні якості, такі як спритність, стійкість до стресів і здатність виконувати широкий спектр завдань. Крім того, буде оцінюватися рівень компетентності при використанні вбудованих технологій для підвищення продуктивності машин; до таких технологій належать, наприклад, системи Cat Production Measurement і Cat GRADE - передає SpecMachinery.com.ua.

Оператори, які пройшли попередній відбір дилерами Cat в різних країнах світу, візьмуть участь в регіональних півфіналах, які будуть проводитися в Японії, Бразилії, Іспанії та США в жовтні-листопаді 2019 року.

Переможці кожного регіонального півфіналу вийдуть в міжнародний фінал, який пройде на виставці-ярмарку Conexpo-Con/Agg в Лас-Вегасі в березні 2020 року.

Переможець фіналу відправиться в «VIP»-поїздку на будь-який з виробничих об'єктів Caterpillar за своїм вибором. Він зможе взяти з собою ще одну людину. Всі витрати будуть включені.

Щоб дізнатися більше про конкурс Caterpillar Global Operator Challenge, зверніться до місцевого дилера Cat і відвідайте веб-сайт www.CatGlobalOperatorChallenge.Com




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: