Понеділок, 04 березня 2019 14:20

Volvo CE буде розвивати напрямок спецверсій для спецтехніки

Часом навіть спеціалізована техніка вимагає ще більш специфічних версій. Для спрощення створення таких машин Volvo CE придбала стороннього виробника.

Volvo CE купила розробника обладнання для спецзадач - шведську компанію CeDe Group, яка спеціалізується на виготовленні саме таких машин - передає SpecMachinery.com.ua з посиланням на exkavator.ru.

CeDe Group вже співпрацювала і з Volvo CE, і з рядом інших виробників спецтехніки. У портфелі компанії розробка кузовів для самоскидів (для транспортування палива, води або відходів), виготовлення залізничних версій екскаваторів, що пересуваються по рейках, переобладнання машин для експлуатації під землею і т.ін.

А в лютому 2019 був реалізований проект радіокерованої машини для установки і підйому паль в найважчих умовах. За базу використаний екскаватор Volvo EC380EL.

Тепер корпорація Volvo CE вирішила в повній мірі скористатися можливостями CeDe Group. В майбутньому партнери планують розширити бізнес, причому мова йде як про освоєння додаткових сегментів, так і про вихід на нові ринки.

Завершення операції намічене на середину березня.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: