Понеділок, 17 грудня 2018 10:53

LiuGong представив новий інтелектуальний навантажувач

Як передає SpecMachinery.com.ua, китайська фірма LiuGong представила новинки спецтехніки на недавньому святкуванні 60-річчя компанії. Нові моделі були представлені в різних сегментах, а в цьому матеріалі ми докладніше розповімо про модель інтелектуального навантажувача 886H.

 

За інформацією LiuGong - це перший інтелектуальний колісний навантажувач з дистанційним керуванням. Машина оснащується інтелектуальною системою завантаження, яка дозволяє оператору зосередитися на управлінні, в той час як процес завантаження здійснюється автоматично.

Машина обладнана двигуном Cummins QSM11, потужністю 303 к.с. (повна потужність - 319 к.с.). Для додаткової економії енергії, існує два режими роботи Standard і Economic. Крім того, в моделі 886H встановлена ​​оптимізована гідравлічна система, яка збільшує зусилля відриву ковша і вантажопідйомність. У свою чергу, ретельний розподіл стресових навантажень підвищує ефективність роботи.

За інформацією SpecMachinery.com.ua, модель 886H також застосовує інтелектуальну технологію захисту для реалізації автоматичної системи ідентифікації і автоматичної аварійної зупинки. В результаті, машина може не тільки використовуватися в звичайних умовах, але і при екстемальних роботах, таких як рятувальні або аварійні роботи. При цьому, завдяки зовнішнім камерам і електроній «начинці», весь процес можна направляти, і спостерігати за ним з відстані більше 2000 метрів.

Новинка надійде в продаж в Китаї з 1 січня 209 року. І в Україні ця модель з'явиться вже дуже скоро: на сайтах українських дилерів LiuGong навантажувач вже присутній - передає SpecMachinery.com.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: