Четвер, 02 вересня 2021 09:43

Caterpillar представив нову кар'єрну вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Cat представила нову кар'єрну вантажівку-водовоз 777G Water Solutions

На шахтах і кар'єрах дорожній пил може позначитися на безпеці і продуктивності, що веде до постійної боротьби за баланс між пиловиділенням і надмірним поливом. Щоб ці проблеми мінімізувати або виключити зовсім, компанія Caterpillar створила нову вантажівку Cat 777G Water Solutions для гірничовидобувної галузі.

Cat 777G Water Solutions, створений на базі перевіреної платформи кар'єрного самоскида Cat 777G.

Система подачі води Cat (WDS) в поєднанні з можливістю підключення Cat MineStar Edge допомагає операціями управляти майданчиком більш безпечно і продуктивно.

Нова вантажівка Cat 777G Water Solutions в стандартній комплектації постачається із надбудованої автоцистерною Cat об'ємом 76 000 л, системою розбризкування, бризговиками, завантажувальним жолобом і каменежекторами.

Завдяки роботі в адаптивному економічному режимі двигун вантажівки споживає на 13% менше палива, аніж в режимі повної потужності. Гідравлічна гармата працює на холостому ходу двигуна, що додатково знижує витрату палива до 50%.

Нова вантажівка Cat 777G Water Solutions отримала ексклюзивну систему Cat WDS, яка забезпечує змінну витрату води в залежності від швидкості вантажівки і визначає відповідну витрату для зниження ризику нещасних випадків через погану видимість при одночасній економії води.

Насос з перемінним робочим об'ємом автоматично запускається і відключається, коли вантажівка уповільнює хід або зупиняється, запобігаючи переливанню води.

Насос також оснащений плавним запуском і автоматично вимикається, коли бак порожній. Компоненти WDS включають водомет, масляний радіатор, насос змінного обсягу, гідравлічний масляний бак, електронні блоки управління і гідравлічний двигун.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автоматична подача води дозволяє оператору зосередитися на водінні, підвищуючи безпеку на об'єкті.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: