Вівторок, 13 лютого 2024 11:26

В Україні виготовили цікаву комунальну машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фахівці Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» відвантажили на адресу замовника сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-4041 на шасі  DAYUN CGC1210.

Унікальність сміттєвоза АТ-4041 на шасі DАYUN CGC1210 полягає у тому, що він поєднує в собі надзвичайну маневреність, чималу ємність та можливість трамбування сміття.

Отже, гарантовано зменшення кількості ходок до сміттєзвалища, значна економія пального та ефективність роботи.

⚙Сміттєвоз АТ-4041 має об’єм бункера для сміття 18 куб. м. Маса завантажених відходів становить 8890 кг. Вантажопідйомність маніпулятора — 700 кг.

Пресування сміття можливе в автоматичному, напівавтоматичному та ручному режимах, в залежності від виду ТПВ. Коефіцієнт ущільнення сміття — 6:1.

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 0,12 – 1,1 куб.м. за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в бункер сміттєвоза.

Робота механізму пресування доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її залежно від ситуації при завантаженні.

Надбудова базується на шасі DAYUN CGC1210, яке  комплектується дизельним двигуном WP7.300E51 потужністю 300 к.с. та коробкою передач FAST 9+1.

У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.

Серед оснащення автомобіля: кондиціонер, подушка безпеки, пневмосидіння водія для комфортної поїздки, електросклопідіймачі для зручності, круїз-контроль з управлінням на кермі, дзеркала заднього виду з підігрівом, а також сучасна аудіосистема з підтримкою Bluetooth тощо.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, середньотоннажний автомобіль найкраще підійде комунальним підприємствам, яким потрібно вивозити великі обсяги сміття, але при цьому техніка повинна мати високу маневреність.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: