Середа, 31 січня 2024 13:49

На Полтавщині працюватиме новий сміттєвоз вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сміттєвоз із боковим завантаженням АТ-4032 виробництва «Альфатекс» на шасі DAYUN моделі CGC1141 працюватиме в Полтавській області.

Об'єм кузова сміттєвоза становить 15 куб.м., а вантажопідйомність бокового маніпулятора сягає 700 кг.

Сміття легко завантажується зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб.м. або євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб.м. за допомогою бічного маніпулятора, що знаходиться з правого боку сміттєвоза.

Вивантаження сміття здійснюється швидко та легко самоскидним способом.

Механізм пресування дозволяє досягти оптимального ступеня ущільнення 4:1 в залежності від щільності ТПВ. Така ефективність забезпечить значну економію пального та зниження кількості ходок до сміттєзвалища.

Тепер працівники комунального підприємства зможуть більше зосередитися на інших важливих справах та працювати ще ефективніше. Робота пресуючого механізму доступна в ручному режимі.

Варто також відзначити міцну металеву конструкцію бункера, виготовлену з використанням передової лазерної технології. Це гарантує не тільки жорсткість та довговічність, а й герметичність при експлуатації.

Шасі DAYUN CGC1141 ідеально підходить для установки надбудови з боковим завантаженням. Воно поєднує у собі передові технології та інновації, що робить його надзвичайно надійним і зручним у використанні.

До того ж, автомобіль є універсальною базою для різноманітного навісного обладнання, забезпечуючи широкі можливості в роботі.

DAYUN  CGC1141 має наступні технічні характеристики:

  • колісна формула — 4х2;
  • повна маса — 14 000 кг;
  • колісна база — 4100 мм;
  • марка двигуна — WEICHAI WP4.1NQ190E50;
  • потужність двигуна, — 136 кВт (184 к.с.);
  • КПП — FAST 8MT (механічна 8-ми ступінчаста);
  • паливний бак — 150 л (алюмінієвий);
  • гальмівна система — з ABS.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тут наявні зручна кабіна оснащена необхідною комплектацією для комфорту водія та пасажирів.

Це кондиціонер, подушка безпеки водія, пневмосидіння водія, електросклопідіймальники, протитуманні фари, дзеркала заднього виду з підігрівом, круїз-контроль та навіть магнітола з підтримкою Bluetooth.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: